Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Ανοίγει η υπόθεση της δολοφονίας του μικρού Ολλανδού

Επέστρεψε στην Κρήτη προκειμένου να καταθέσει στις Aρχές για το τραγικό συμβάν που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης και που παραλίγο να κοστίσει την ζωή του 11χρονου γιου της, η μητέρα του Νικήτα που κατακρεουργήθηκε από τον 20 Ολλανδό στις 14 του περασμένου Μαΐου σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Η μητέρα του 11χρονου έπρεπε να καταθέσει καθώς χωρίς την κατάθεση της, οι έρευνες για το περιστατικό δεν θα μπορούσαν να συνεχιστούν. Το γεγονός ότι η 37χρονη Αικατερίνα ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη, οφείλεται στο γεγονός ότι όλο αυτόν τον καιρό βρισκόταν στο πλευρό του μικρού Νικήτα που έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή αφού μετά το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, το αγόρι έπρεπε να μεταβεί επειγόντως σε νοσοκομείο της Γερμανίας προκειμένου να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Στην ψυχιατρική κλινική ο 20χρονος

Ο 20χρονος Ολλανδός που με την πράξη του συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά και που έκανε τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία να σπεύσουν στην Κρήτη για να καλύψουν δημοσιογραφικά το μεγάλο αυτό θέμα, παραμένει έγκλειστος στη ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού
παρακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, ο 20χρνος Ολλανδός αντιμετώπισε προβλήματα με τους Ολλανδούς συγκρατούμενους του οι οποίοι στη θέα του 20χρονου συμπατριώτη τους που κατακρεούργησε τον 11χρονο Νικήτα, άρχισαν να του επιτίθενται, όμως στη συνέχεια τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγεία του, η μητέρα του Ολλανδού με έγγραφα που προσκόμισε στην ανακρίτρια υποστηρίζει πως ο γιο της την ώρα του τραγικού αυτού συμβάντος, βρισκόταν υπό το καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης. Ο γιος της, υποστηρίζει, μπορεί να είναι 20 ετών, η διανοητική του κατάσταση θυμίζει 10χρονο αγόρι.

Πηγή: PRISMANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...