Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ηράκλειο: Ετοιμαζόταν να πουλήσει χασίς και... διαβατήρια!

Στο σπίτι Σύρου βρέθηκαν 22 διαβατήρια και 557 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών θεωρούσαν οι  άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έναν 42χρονο Σύρο, αλλά τους προέκυψε... μέλος κυκλώματος που προμηθεύει αλλοδαπούς με ταξιδιωτικά έγγραφα! Στο σπίτι του στην περιοχή της Χερσονήσου βρέθηκαν 22 διαβατήρια που πιθανότατα είναι κλεμμένα και ερευνάται σε ποιους θα τα προωθούσε.

Μαζί με τα διαβατήρια, κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής που εστάλη στα ειδικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είχε λογισμικό για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων, τρία κινητά, αλλά και δυο συσκευασίες με 557 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που επίσης διακινούσε ο  42χρονος, ο οποίος ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν συνδέεται με τους δυο ομοεθνείς του ηλικίας 31 και 36 χρόνων που συνελήφθησαν στις 5 Ιουνίου με ολόκληρα εργαστήρια παραγωγής πλαστών εγγράφων για την νομιμοποίηση αλλοδαπών στις περιοχές Κοκκίνη Χάνι του δήμου Χερσονήσου και Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Οι δράστες κρατούσαν παράνομα σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα 16 μη νόμιμους συμπατριώτες τους ηλικίας από 22 έως 42 χρόνων και δύο ανήλικα παιδιά, τους οποίους θα εφοδίαζαν με πλαστά διαβατήρια ώστε να ταξιδέψουν σε ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...