Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ένας αγνοούμενος από ανατροπή σκάφους στην Ιεράπετρα

Μικρό σκάφος αναποδογύρισε αργά το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας, λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να αγνοείται ένας από τους τέσσερις επιβάινοντες. Οι υπόλοιποι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος είχε ξεκινήσει μετά το μεσημέρι από το λιμάνι της Ιεράπετρας με προορισμό τη νήσο Χρυσή, αλλά δεν κατάφερε ούτε να βγει στα ανοιχτά, καθώς τα κύματα το αναποδογύρισαν με αποτέλεσμα οι τέσσερις άνδρες να βρεθούν στη θάλασσα.

Οι λιμενικές αρχές της Ιεράπετρας ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των επιβαινόντων, οι τρεις εκ των οποίων βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης. Ο τέταρτος αγνοείται και έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί και η συνδρομή ελικοπτέρου για τις έρευνες, καθώς δεδομένων των κακών καιρικών συνθηκών, είναι αδύνατη η προσέγγιση άλλων μικρών σκαφών στο σημείο του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...