Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Έκρηξη σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα - Στην Αθήνα μεταφέρεται ο τραυματίας


Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Αθήνας μεταφέρεται ο οδηγός του βυτιοφόρου, που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εφοδιασμού ξενοδοχείου με υγραέριο από βυτιοφόρο στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο 47χρονος οδηγός μετά την έκρηξη μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε μονάδα εγκαυμάτων και για τον λόγο αυτό έφθασε στο Ηράκλειο ένα αεροσκάφος C-13O της Πολεμικής Αεροπορίας για την μεταφορά του στην Αθήνα, το οποίο τον παρέλαβε το απόγευμα.

Στο μεταξύ, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της σχετικά με το ατύχημα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου, προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρείας πώλησης υγραερίου.

Ακόμη, στην ίδια ανακοίνωση η Ένωση Ξενοδόχων σημειώνει ότι «από τους γενόμενους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, ΕΟΤ, Αστυνομία) προέκυψε ότι το ξενοδοχείο τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο άδειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...