Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Βίαιες επιθέσεις σε αλλοδαπούς στα Χανιά

Τον φόβο και τον τρόμο αποτελούν τις τελευταίες μέρες για τους αλλοδαπούς στα Χανιά, ομάδες νεαρών που δρουν στην παλιά πόλη. Μέσα στο προηγούμενο διήμερο καταγράφηκαν δύο περιστατικά βίαιων επιθέσεων.

Το πρώτο αφορά νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην πλατεία της Σπλάντζιας. Το δεύτερο αλλοδαπό που εργαζόταν σε καφετέρια, μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά του και πήγαινε σπίτι του. Όπως καταγγέλθηκε, τρία άτομα του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν ενώ ένας υπάλληλος σεκιούριτι που επιχείρησε να τον προστατέψει, δέχτηκε απειλές.

"Με κτυπούσαν παντού και προσπαθούσα να προστατευτώ με τα χέρια και τα πόδια μου και εκείνοι με κλωτσούσαν στο κεφάλι. Κάποια στιγμή σηκώθηκα με αίματα στο κεφάλι και τους ρώτησα στα αγγλικά γιατί με κτυπάνε; Οι δύο από αυτούς δεν ήξεραν αγγλικά, ο τρίτος ήταν σε κατάσταση αμόκ. Δεν ξέρω γιατί με κτύπησαν, αλλά σίγουρα έχει να κάνει με το ότι ήμουν αλλοδαπός. Σίγουρα θα επιτίθεντο σε οποιοδήποτε αλλοδαπό έβρισκαν, απλά δυστυχώς έτυχε να βρεθώ εγώ μπροστά τους" δήλωσε ο άτυχος αλλοδαπός.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...