Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Περιοριστικοί όροι στην ταμία της Παγκρήτιας για την υπεξαίρεση 450.000 ευρώ

Απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή Ηρακλείου η πρώην ταμίας της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στον Πύργο, η οποία κατηγορείται για υπεξαίρεση 450.000 ευρώ από τα ταμεία της τράπεζας.

Η υπόθεση είχε ταράξει τα νερά σε όλη την Κρήτη, το 2009, τόσο για το ποσό, όσο και τον λόγο που έγινε η υπεξαίρεση, καθώς η γυναίκα υποστήριξε ότι πήρε τα χρήματα γιατί τα χρειαζόταν ο τότε σύντροφός της, για την εταιρεία που είχε.

Η πρώην ταμίας υποστήριξε το ίδιο και σήμερα ενώπιον του ανακριτή και αφέθη ελεύθερη με περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της, Γιώργος Στειακάκης, δήλωσε στο cretalive ότι κατατέθηκε υπόμνημα όπου αναφέρεται ότι η γυναίκα έχει εκποιήσει ότι περιουσιακό στοιχείο έχει, η ίδια και η οικογένειά της, προκειμένου να επιστρέψει στην Τράπεζα τα χρήματα, μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί 200.000 ευρώ.

Ο πρώην σύντροφος της ταμία απολογήθηκε και αυτός στον ανακριτή, ο οποίος επίσης αφέθη ελέυθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και τους ίδιους περιοριστικούς όρους με την πρώην ταμία. Οπως δήλωσε στο cretalive ο δικηγόρος του Γιώργος Κοκοσάλης, ο πελάτης υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε από την πρώην σύντροφό του να πάρει χρήματα από την Τράπεζα, άλλωστε όπως σημέιωσε δεν είχε στις γνώσεις για κάτι τέτοιο, ενώ παραδέχτηκε την ύπαρξη εταιρίας στην οποία όπως είπε, πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος ήταν η γυναίκα.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...