Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Για μια γυναίκα, ένας νεαρός Ηρακλειώτης έδειρε άγρια έναν ηλικιωμένο!

Άγριο ξύλο το απόγευμα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, όταν - μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων και θαμώνων, ένας νεαρός Ηρακλειώτης ξυλοκόπησε άγρια...έναν 70χρονο, μέχρι που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν περίπου στις 6 μμ, έξω από καφενείο στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας, μόλις είδε τον νεαρό να περνάει, άρχισε να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με τον νεαρό. Τα "αίματα δεν άργησαν να ανάψουν" με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια στη μέση του δρόμου!

Πριν προλάβουν να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι, ο νεαρός είχε προλάβει να ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Ενώ ο νεαρός ακολούθησε την πορεία προς το Αστυνομικό Τμημα, αφού συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Για τα μάτια της ...εγγονής

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και με κατοίκους της περιοχής, ο νεαρός φαίνεται πως διατηρεί σχέση με την εγγονή του θύματος. Μια σχέση, η οποία προκάλεσε αρχικά την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας και κατέληξε στη συμπλοκή.
CretePlus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...