Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κρήτη: Προβληματισμός για τους εμπρησμούς στα αυτοκίνητα

Προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις αρχές του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, με τις φωτιές που εκδηλώνονται... τις πιο απίθανες ώρες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και περιφερειακά.
Μάλιστα, φαίνεται ότι στο ανακριτικό του πυροσβεστικού σώματος έχει ... πέσει πολύ δουλειά. Δεν είναι λίγα τα βράδια που καταγράφεται ένα συμβάν με φωτιά σε αμάξι και όλα μοιάζουν με ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί φαίνεται ότι κάνουν ξανά ... δυναμικά την εμφάνιση τους στους κύκλους των παρανόμων και υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία και στους κόλπους της ΕΛΑΣ για το θέμα αυτό. Φωτιές σε αυτοκίνητα και μεγάλα φορτηγά, πυροβολισμοί, χειροβομβίδες, έρχονται να δημιουργήσουν ένα σκηνικό καθόλου καλό σε ολόκληρη την Κρήτη.

Σήμερα τα ξημερώματα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες εκεί που ήταν παρκαρισμένα, στην περιοχή της Αμμουδάρας και του Γαζίου. Και οι δύο φωτιές εκδηλώθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά και τα οχήματα καταστράφηκαν. Η πυροσβεστική έσπευσε στα σημεία αλλά τα οχήματα καταστράφηκαν. Οι φωτογραφίες από το Γάζι δηλώνουν του λόγου το αληθές ενώ η πυροσβεστική αναζητά τα αίτια.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...