Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το «Κωσταλέξι» του Ρεθύμνου


Συγκλονιστικά στοιχεία για το ''Κωσταλέξι'' του Ρεθύμνου ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας απαντήσεις σε εκείνους που αμφισβήτησαν τα γεγονότα.

Ο άνθρωπος - κλειδί στην υπόθεση, εκείνος που συμβούλευσε τις δύο γυναίκες για να γλυτώσουν από τον ψυχικά άρρωστο πατέρα τους, όταν τις απειλούσε με όπλο πως θα τις σκοτώσει, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

«Οι δύο γυναίκες δεν πήγαν καν στο γυμνάσιο, ήταν κλεισμένες σε ένα σπίτι. Η μεγαλύτερη βγήκε τις τελευταίες δεκαετίες μια φορά από το σπίτι, για να βγάλει αστυνομική ταυτότητα, στα 30 της χρόνια!» λέει ο άνθρωπος που έσωσε τις δυο αδελφές.

«Αυτό που έζησαν ήταν χειρότερο από Κωσταλέξι. Η γειτονιά γνώριζε, αλλά δεν έκανε κάτι. Μπορεί οι δύο γυναίκες να μην ήταν δεμένες σε ένα υπόγειο, ζούσαν όμως μέσα σε ένα σπίτι απομονωμένες, μεγαλώνοντας σε καθεστώς τρόμου και φόβου, από έναν ψυχικά άρρωστο πατέρα!»

Ουσιαστικό ενδιαφέρον για την υπόθεση έδειξαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Μ. Παραβολιδάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου.

Μάλιστα με το ιδιωτικό αυτοκίνητο του τελευταίου οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στο Ρέθυμνο.

«Ευτυχώς υπάρχουν αξιωματικοί όπως ο κ. Παραβολιδάκης και ο κ. Καραμαλάκης που τιμούν τη στολή που φορούν», κατέληξε ο άνθρωπος - κλειδί της περίεργης υπόθεσης, ο οποίος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ειδικά σε εκείνους που αμφισβήτησαν με επιμονή την αυθεντικότητα της ιστορίας.

Πηγή: flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...