Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Στο εδώλιο ο «πατέρας» που εξέδιδε τις κόρες του

Ποινή κάθειρξης επτά ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στο 49χρονο Βούλγαρο, για τη σωματεμπορία σε βάρος των δύο κοριτσιών του, μία υπόθεση που είχε απασχολήσει... την επικαιρότητα στην Κρήτη το 2010.

Το γεγονός είχε καταγγείλει η ίδια η 17χρονη κόρη του, η οποία δεν άντεχε την κακοποίηση τη δική της, καθώς η οικογένειά της την προωθούσε σε διάφορους πελάτες αλλά και της 14χρονης τότε, αδελφής της, από 62χρονο στον Αγιο Σύλλα, ο οποίος και καταδικάστηκε και εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Το δρόμο για τη φυλακή έχουν ήδη πάρει με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου το καλοκαίρι του 2012, η 48χρονη μητέρα των κοριτσιών, η οποία εκτίει ποινή φυλάκισης 7 ετών, όση και ο 29χρονος ανιψιός της, οι οποίοι κατηγορούνταν επίσης ότι εξέδιδαν να κορίτσια
Ο 49χρονος κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο ίδιος... προτίμησε να πάει στην πατρίδα του μαζί με τη μεγάλη του κόρη, και έκτοτε εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για να συλληφθεί τελικά πριν από λίγους μήνες στην Αθήνα και να δικαστεί σήμερα.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά, του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο άνδρας οδηγείται στη φυλακή.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...