Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Νέο σοκ στη Σητεία και το Βάμο: "Με έφαγαν τα χρέη"

Νέο σοκ στη Σητεία και το Βάμο από την αυτοκτονία ενός 53χρονου και το απονενοημένο διάβημα ενός 60χρονου που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων βαριά τραυματισμένος από σκάγια στο πρόσωπο. 

Άφησε λεφτά στον αδερφό του πριν τον επίλογο

Θλίψη και προβληματισμός στη Σητεία από το δραματικό επίλογο που επέλεξε για τη ζωή του ένας 53χρονος κάτοικος της Λαγκάδας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 53χρονος Λασιθιώτης έγραψε τον επίλογο της ζωής του, ήταν άκρως δραματικές, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των συγχωριανών του.

Το θύμα εντοπίστηκε από τον αδελφό του, ο οποίος είχε χάσει τα ίχνη του από χθες το πρωί. Ο ίδιος ήταν όπως φαίνεται ο τελευταίος άνθρωπος που ήθελε να αποχαιρετήσει, ωστόσο απουσίαζε για δουλειές.

Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη ο 53χρονος του άφησε τα χρήματα που είχε σε σημείο όπου μπορούσε να τα βρει και αφού πήρε μαζί του μια καρέκλα, κατευθύνθηκε σε παρακείμενο ελαιώνα όπου  απαγχονίστηκε.

Φιλήσυχος και μοναχικός, δεν άφησε τους συγχωριανούς του να καταλάβουν τις προθέσεις του, αν και το τελευταίο διάστημα ήταν πάντα μελαγχολικός όπως οι ίδιοι περιέγραψαν.

"Με έφαγαν τα χρέη"
Εξίσου δραματική και η απόπειρα αυτοκτονίας ενός 57χρονου στο Βάμο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο παραλίγο αυτόχειρας, προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα. Όμως κατά την εκπυρσοκρότηση το όπλο εκτινάχτηκε και τα σκάγια τον τραυμάτισαν στη γνάθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να άφησε σημείωμα στην οικογένεια το οποίο αναφέρει "με έφαγαν τα χρέη"

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάμου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων για να χειρουργηθεί εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έχει υποστεί στο πρόσωπο.


Της Έλλης Κοκάλη / neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...