Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ανθεί ο παράνομος τζόγος σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Οι αστυνομικές υπηρεσίες εντόπισαν άλλα δυο σε ισάριθμες καφετέριες στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο και συνέλαβαν συνολικά ένδεκα άτομα


Δεν περνάει ημέρα που να μην εντοπιστούν αυτοσχέδια καζίνο στην Κρήτη, όπου «ανθεί» για τα καλά ο παράνομος τζόγος! Μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικές υπηρεσίες εντόπισαν άλλα δυο σε ισάριθμες καφετέριες στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο και συνέλαβαν συνολικά ένδεκα άτομα.

Στο Ηράκλειο, οι άνδρες της Ασφαλείας έπιασαν στα πράσα τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 18 ως 29 και τέσσερις Αλβανούς ηλικίας από 20 ως 44 χρόνων που το είχαν «στρώσει» στην αμερικανική παραλλαγή της πόκας «Texas Hold' em» και είχαν πάνω στο τραπέζι με την τσόχα 700 ευρώ και 252 μάρκες διαφόρων χρωματισμών.

Μαζί τους συνελήφθησαν ο 25χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος που επέτρεπε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι και μια 20χρονη υπάλληλος που δεν διέθετε βιβλιάριο υγείας. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια, ενώ σε βάρος ενός 24χρονου Αλβανούς θα εφαρμοστεί  και η διοικητική του απέλαση καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

*** Σε χωριό του δήμου Ρεθύμνου αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον 53χρονο ιδιοκτήτη μιας καφετέριας που είχε εγκαταστήσει τέσσερις κεντρικές μονάδες υπολογιστών με κερματοδέκτες, οι οποίοι έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι "φρουτάκια". Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με 247 ευρώ που βρέθηκαν στο εσωτερικό των κερματοδεκτών και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...