Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Χανιώτης ... Ράμπο με 13 όπλα στην κατοχή του


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 13 εύχρηστα όπλα είχε στη ... συλλογή του ένας 32χρονος Χανιώτης που συνελήφθη από την Ασφάλεια Χανίων. Ο 32χρονος σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές ενώ για την υπόθεση προχώρησε σε ανακοινώσεις η αστυνομική διεύθυνση Χανίων. Ο Χανιώτης Ράμπο είχε από κυνηγετικές καραμπίνες και περίστροφα μέχρι πιστόλι στυλό!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση : Συνελήφθη, σήμερα (28.08.2013) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, 32χρονος ημεδαπός, για οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) υποπολυβόλο,

Πέντε (5) πιστόλια,

Ένα (1) περίστροφο,

Ένας (1) πιστόλι στυλό,

Δεκαοκτώ (18) γεμιστήρες, εκ των οποίων οι δεκαέξι (16) πιστολίων και οι δύο (2) υποπολυβόλων,

Μία (1) καραμπίνα, χωρητικότητας οκτώ (8) φυσιγγίων αντί των προβλεπόμενων τριών (3),

Τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα και


Διακόσια εξήντα επτά (267) φυσίγγια.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...