Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ζευγάρι διαρρηκτών «άδειαζε» δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτια

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους


Μόνο σε  τέσσερα βράδια, ένα ζευγάρι διαρρηκτών  είχε χτυπήσει δυο δωμάτια  παραθεριστών σε ξενοδοχεία και  δυο σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, ενώ άλλη μια κλοπή από ξενοδοχείο αποκαλύφθηκε ότι είχε γίνει νωρίτερα το καλοκαίρι!

Αυτό σημαίνει για τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι πιθανότατα ο 34χρονος Αλβανός και η 34χρονη ομοεθνής σύντροφός του έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. Γι’ αυτό, παρ’ ότι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

Ως τώρα, αποκαλύφθηκε  ότι το ζευγάρι έκλεψε 515 ευρώ  και 1.000 ρούβλια από δωμάτιο μιας 30χρονης Ρωσίδας σε ξενοδοχείο στις 26 Ιουλίου, 266 ευρώ, 800 ρούβλια, ένα κινητό, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα αντικείμενα από το δωμάτιο ξενοδοχείου μιας 51χρονης Ρωσίδας στις 15 Αυγούστου και 250 αγγλικές λίρες, ένα κινητό, δύο ipod, ένα ρολόι και διάφορα ρούχα από το δωμάτιο ενός Βρετανού στις 16 Αυγούστου.

Ακόμη, στις 17 και τις 18 Αυγούστου είχαν  διαρρήξει το σπίτι μιας 47χρονης  από το οποίο έκλεψαν 860 ευρώ  και κοσμήματα άξιας 2.000 ευρώ και το σπίτι μιας 32χρονης από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα συνολικής άξιας 7.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...