Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Επεισόδιο σε κέντρο διασκέδασης στα Χανιά λόγω "κοινής ησυχίας"

Αυτή την χρονική περίοδο - λόγω και του Δεκαπενταύγουστου - εκτός των πανηγυριών που διοργανώνουν φορείς σε πλατείες ή άλλους ανοιχτούς χώρους, πολλά είναι και τα κέντρα διασκέδασης που διοργανώνουν... "Κρητικές βραδιές" με καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής.

Μόνο που επειδή αυτές οι "βραδιές" συνήθως κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ένα κέντρο διασκέδασης γειτνιάζει με κατοικίες και κυρίως με ξενοδοχεία δημιουργούνται και προβλήματα.

Όπως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Αλμυρίδα Χανίων, όπου κέντρο διασκέδασης διοργάνωσε Κρητική βραδυά με γνωστό καλλιτέχνη και το συγκρότημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, περίπου στα μεσάνυχτα και ενώ - ουσιαστικά - μόλις είχε ξεκινήσει το γλέντι, φαίνεται πως ένοικοι παρακείμενων ξενοδοχείων, τηλεφώνησαν στην αστυνομία κάνοντας παράπονα για την ένταση του ήχου.

Στο κέντρο πήγαν αστυνομικοί και έκαναν συστάσεις για να μειωθεί η ένταση και έφυγαν.



Όμως η ένταση δεν χαμήλωσε, οπότε οι αστυνομικοί επανήλθαν και οδήγησαν τον ιδιοκτήτη του κέντρου στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τελικά, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο Κρητικός καλλιτέχνης, ενημέρωσε τους θαμώνες πως αναγκαστικά θα σταματήσει το πρόγραμμα και ακολούθησε ο...χαμός.

Πολλοί απο τους παρευρισκόμενους διαμαρτυρήθηκαν έντονα και μάλιστα παρέμειναν για αρκετή ακόμη ώρα τραγουδώντας οι ίδιοι Κρητικά τραγούδια και ριζίτικα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την σχετική αστυνομική διάταξη, οι ώρες κοινής ησυχίας κατά τη θερινή περίοδο είναι από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...