Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ηράκλειο: Ξέσπασε σε λυγμούς ηλικιωμένη που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε 15.000€!

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της, για να πάει σε στάση του ΚΤΕΛ - Τα όσα έγιναν στη μία ώρα που ακολούθησε την έκαναν να κλαίει στη μέση του δρόμου...


Οι απατεώνες που εξαπατούν ηλικιωμένους ανθρώπους στο Ηράκλειο χτύπησαν ξανά. Σειρά είχε μια γυναίκα περίπου 80 ετών. Δύο άτομα την προσέγγισαν, ενώ εκείνη πήγαινε στην στάση του ΚΤΕΛ προκειμένου να μεταβεί στο χωριό της στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Ακολουθώντας τη γνωστή μεθοδολογία κατάφεραν να την εξαπατήσουν. Της είπαν πως οι ίδιοι είναι εφοριακοί και ο γιος της οφείλει στο δημόσιο 15.000€ και αν δεν τα καταβάλει άμεσα κινδυνεύει με φυλάκιση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα πανικοβλήθηκε, καθώς οι δύο άνδρες γνώριζαν πολλά για το παιδί της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια στοιχεία για εκείνον. Τελικά η άτυχη γυναίκα πήγε μαζί με τους δύο άνδρες στην τράπεζα, ''σήκωσε'' 15 χιλιάδες ευρώ και τους τα παρέδωσε!

Όταν κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα εξαπάτησης ξέσπασε σε λυγμούς αλλά ήταν αργά. Οι δράστες είχαν προλάβει να απομακρυνθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...