Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κατηγορεί την εν διαστάσει σύζυγό του ότι μεθόδευσε την απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου από την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ότι αφού στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο της κλείνοντάς τον με την μοτοσυκλέτα του, στην περιοχή του Ευληγιά όπου την περίμενε, την υποχρέωσε να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. της και πυροβόλησε εναντίον της σημαδεύοντας το τζάμι του παραθύρου στην θέση του οδηγού.

Την Παρασκευή, ο 37χρονος Ρεθυμνιώτης, απολογήθηκε στον ανακριτή, αρνήθηκε επίμονα την εναντίον του κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμφάνισε άλλοθι και με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, με μόνο περιοριστικό όρο την εμφάνισή του στο Α.Τ. Ρεθύμνου μία φορά τον μήνα.

Η υπόθεση φαίνεται να πήρε διαφορετική τροπή απ’ αυτήν που αρχικά εμφανίστηκε, ωστόσο θα κριθεί από την Δικαιοσύνη όταν φτάσει στο ακροατήριο.

Πάντως, ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στον ανακριτή ότι μεθοδεύτηκε καθ’ ολοκληρία το περιστατικό από την εν διαστάσει σύζυγό, του προκειμένου εκείνη να τον βλάψει καθώς οι σχέσεις τους δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν βρέθηκε επ’ ουδενί στον τόπο του συμβάντος κι ούτε θα μπορούσε να βρεθεί, καθώς αφ’ ενός δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει ούτε το συγκεκριμένο δρομολόγιό της, ούτε την ώρα που θα περνούσε εκείνη από το σημείο, και αφ’ ετέρου ως στοιχείο που φέρεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μη προφυλάκισή του, προσκόμισε το βιντεοληπτικό υλικό της κάμερας κλειστού κυκλώματος που έχει στην κατοικία του.

Ο χρόνος που έχει δώσει η 43χρονη ως ώρα της ένοπλης επίθεσης εναντίον της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, συγκρινόμενος με την ώρα που έχει καταγραφεί στην κάμερα ότι εκείνος πήγε στο σπίτι του την νύχτα της Κυριακής, αποτέλεσαν σημείο «κλειδί» για την υπόθεση και προβλημάτισαν έντονα και τον ανακριτή και τον εισαγγελέα. Κι αυτό διότι, η 43χρονη ανέφερε ότι η επίθεση εναντίον της έγινε στις 11 παρά δέκα το βράδυ.

Η κάμερα του σπιτιού του 37χρονου,τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι του δέκα λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 11 παρά είκοσι. Όπως υποστήριξε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος, με δεδομένο ότι η κατοικία του βρίσκεται στην περιοχή του Γάλλου είναι αδύνατον να διήνυσε με την μηχανή του μέσα σε 10 λεπτά την χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει το σπίτι του στου Γάλλου με το σημείο του περιστατικού στον Ευληγιά.

Επιπλέον, ο 37χρονος φέρεται να υπέβαλλε αίτημα στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί και το βιντεοληπτικό υλικό των καμερών που βρίσκονται πέριξ του γραφείου, στην πόλη μέσα, προκειμένου να ελεγχθεί και από αυτήν την παράμετρο η παρουσία του στο Ρέθυμνο την ώρα του περιστατικού.

Το αίτημα έγινε δεκτό, κατά πληροφορίες άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ερεύνησαν το επίμαχο υλικό, ωστόσο φαίνεται πως ενημέρωσαν τις δικαστικές αρχές ότι δεν είναι αξιοποιήσιμο για την υπόθεση.

Ρεθυμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...