Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ηράκλειο: Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι «κυνηγοί» χαλκού!

Το συνεργείο που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν κόψει τα σύρματα από τις κολώνες προκαλώντας βραχυκύκλωμα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά!

Επιασαν τους δράστες αλλά δεν βρήκαν τα πειστήρια οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου κι έτσι οι δυο νεαροί «κυνηγοί» χαλκού που συνελήφθησαν λίγο μετά την κλοπή καλωδίων μήκους 260 μέτρων και βάρους 200 κιλών… αθωώθηκαν από το Αυτόφωρο λόγω αμφιβολιών!

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά την καταγγελία πολιτών στη Δ.Ε.Η. ότι μια κολώνα του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην περιοχή του Σκαφιδαρά του δήμου Μαλεβιζίου είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Το συνεργείο που έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν κόψει τα σύρματα από τις κολώνες προκαλώντας βραχυκύκλωμα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά!

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν οι δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 23 χρόνων, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν για κλοπή με την αυτόφωρη διαδικασία. Όμως, το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα κλεμμένα καλώδια στην κατοχή τους έκανε το δικαστήριο να τους κρίνει αθώους και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...