Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Χανιά: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς σπίτι

Οι φλόγες δεν απείλησαν άλλες κατοικίες, ενώ το ζευγάρι που ήταν μέσα στο σπίτι όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είναι καλά στην υγεία του

Μεγάλη πυρκαγιά με εκτεταμένες ζημιές σε μονοκατοικία εκδηλώθηκε στις 18:55 μ.μ το απόγευμα της Τρίτης στη περιοχή Βάμο του Δήμου Αποκόρωνα στα Χανιά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του prismanews.gr, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την φιάλη υγραερίου που υπήρχε μέσα στο σπίτι καθώς όπως είπαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας δεν είχε αλλαχθεί σωστά.

Το ζευγάρι που διέμενε στην οικία πρόλαβε τελευταία στιγμή να βγει έξω και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο φλεγόμενο σπίτι έφτασαν άμεσα 3 πυροσβεστικά οχήματα με 6 άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και ένα όχημα της Υπηρεσίας Αποκόρωνα με 4 άνδρες.

Οι πυροσβέστες αμέσως ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες μέχρι τις 21.00 μ.μ οπότε και την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο, όμως εκείνη είχε ήδη καταστρέψει ολοσχερώς τη μονοκατοικία.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός με τις πληροφορίες να λένε πως ολόκληρη η γειτονιά βγήκε στους δρόμους παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα. Οι φλόγες -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν απείλησαν άλλες κατοικίες ενώ το ζευγάρι που ήταν μέσα στο σπίτι όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είναι καλά στην υγεία του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...