Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ηράκλειο: Στο αυτόφωρο οι τρεις για τα κλεμμένα οχήματα και την καταδίωξη


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα για να δικαστούν οι τρεις, δύο άντρες και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από άγρια καταδίωξη το πρωί της Δευτέρας με κλεμμένο όχημα, το οποίο είχαν... φορτώσει κλέμμενο μηχανάκι και κλεμμένο πετρέλαιο.

Το δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον 22χρονο, ο οποίος υποστήριξε ότι πριν διαπραχθούν οι κλοπές οι άλλοι δύο τον άφησαν κάπου και επιστρέφοντας έιδε φορτωμένα το μηχανάκι και τα μπιτόνια με το πετρέλαιο, μη γνωρίζοντας όμως ότι είναι κλέμμένα.

Στην 26χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή. Η κοπέλα υποστήριξε οτι... κοιμόταν στο αυτοκίνητο και δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, βοήθησε όμως στη μεταφορά του πετρελαίου, ενώ στον 36χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου συνέλαβαν δύο άνδρες, από τη Γέργερη και το Απομαρμά, και μια κοπέλα από το Σάρχο που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ηλικίας 36, 22 και 26 ετών, καθώς και τον πατέρα του 22χρονου, έναν 66χρονο άνδρα λόγω των ευρημάτων στο σπίτι. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κλοπή, κλοπή τροχοφόρων και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του 22χρονου, όπου ζει με τον 66χρονο πατέρα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία χειροβομβίδα, αμυντικού τύπου και
• Μία κρατική πινακίδα δίκυκλης μοτοσικλέτας, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η υπόθεση του 66χρονου πατέρα διαχωρίστηκε.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...