Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Αυτή τη φορά οι …γυναίκες — αστραπή ατύχησαν

Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των γυναικών έχουν προβληματίσει έντονα την αστυνομία …


Μπροστά σε μία αναπάντεχη - και σίγουρα δυσάρεστη - επίσκεψη βρέθηκε το πρωί, ένας άνδρας στην περιοχή του Μασταμπά. Μία παρέα από τέσσερις τσιγγάνες, πιθανότατα από τη λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται στην περιοχή, πετάχτηκαν για μια ''επίσκεψη'', μόνο που λογάριαζαν …χωρίς τον ένοικο του σπιτιού!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άνδρας που βρισκόταν μόνος στο σπίτι άκουσε φασαρία στην πόρτα ενώ σπεύδοντας να δει τι συμβαίνει, βρέθηκε μπροστά σε δύο τσιγγάνες, ενώ άλλες δύο περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι γυναίκες, θεωρώντας ότι κανένας δε βρισκόταν στο σπίτι, άνοιξαν την ξεκλείδωτη πόρτα και μπήκαν μέσα, αναζητώντας πιθανότατα κοσμήματα. Άλλωστε, πλέον, είναι γνωστή και στην αστυνομία η τάχιστη πρακτική τους:

Καταφθάνουν στα σπίτια με ανιχνευτές χρυσού, εντοπίζουν αμέσως κοσμηματοθήκες και μπιζουτιέρες από όπου αρπάζουν κοσμήματα τα οποία κατόπιν "σκοτώνουν" σε ενεχυροδανειστήρια. Για όλα αυτά δε χρειάζονται παρά ελάχιστα λεπτά της ώρας κι έτσι καταφέρνουν να δρουν γρήγορα χωρίς, συνήθως, να τις αντιλαμβάνεται κανένας. Στο παρελθόν έχουν "ξετρυπώσει" μέχρι και μπιζουτιέρα …ραμμένη στο στρώμα!

Η σημερινή περίπτωση ήταν, μάλλον, η εξαίρεση, καθώς οι τσιγγάνες βρέθηκαν μπροστά στον ένοικο του σπιτιού, ο οποίος ζητώντας εξηγήσεις βρέθηκε μπροστά σε ένα …σφουγγαράκι που η μία τσιγγάνα επιδείκνυε ως είδος προς πώληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...