Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αλλοδαποί διαρρήκτες στο Ηράκλειο διακινούσαν και χασίς

Η έρευνα που έγινε στο σπίτι τριών αλλοδαπών στο Ηράκλειο μετά από πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά, δεν επιβεβαίωσε απλώς τους αστυνομικούς της Ασφαλείας αλλά και τους οδήγησε στην εξιχνίαση μιας σειράς διαρρήξεων με πλούσια λεία!

Τα 320 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκαν σε μια αυτοσχέδια συσκευασία στο σπίτι όπου κατοικούσαν μαζί ένας 26χρονος Σύρος, ένας 22χρονος Ιρακινός και ένας 21χρονος Ρουμάνος, ήταν μόνο η «κορυφή του παγόβουνου». Μέσα, υπήρχαν ακόμη αρκετές συσκευές που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους και ερευνάται από πού τις είχαν κλέψει!

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δυο φορητοί υπολογιστές, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, δύο συσκευές πλαστικοποίησης εγγράφων, ένας ενισχυτής αυτοκινήτου, μία συσκευή πλοήγησης, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, δύο) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, έξι κινητά και 400 ευρώ. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για κατοχή ναρκωτικών και η δικογραφία αναμένεται να συμπληρωθεί με κατηγορίες για κλοπές όταν βρεθούν οι ιδιοκτήτες των κλεμμένων ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...