Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ηράκλειο: Αναστάτωσαν τα μπαρ της πόλης, χτύπησαν όποιον βρήκαν μπροστά τους και έγιναν ...καπνός

Ο φόβος και ο τρόμος του νυχτερινού Ηρακλείου έγιναν το βράδυ του Σαββάτου περίπου 10 νεαροί, με επικεφαλής - όπως λένε οι πληροφορίες του Cretalive- ένας 28χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις διωκτικές αρχές, μεταξύ άλλων για τις υποθέσεις των Ζωνιανών και των κλοπών ΑΤΜ .

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρέα των θερμόαιμων νεαρών έμπαινε σε μπαρ της πόλης , έπινε και δημιουργούσε φασαρίες και ακολούθως πήγαινε σε άλλο μαγαζί για να  συνεχίσει την ...ιδιότυπη διασκέδαση της. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής Λεωφόρου, όπου δεν αρκέστηκαν στα γνωστά , αλλά σε ένα παραλλήρημα θράσους άρχισαν ακόμα και να χτυπούν θαμώνες, εκτοξεύοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, όπως ήταν φυσικό, ζήτησαν τη βοήθεια της αστυνομίας, όμως όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο χώρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive, η παρέα δεν δίστασε να χτυπήσει και αυτούς, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και άρχισαν μια τρελή κούρσα στους δρόμους της πόλης, με δυνάμεις της ΟΠΚΕ να έχουν βγει στο κατόπι τους. Το όχημα με τους ...παλικαράδες "έπεσε" και σε μπλόκο της αστυνομίας στην περιοχή της οδού Μίνωος, οι επιβαίνοντες ωστόσο δεν σταμάτησαν και αφού προκάλεσαν ζημιές στο περιπολικό  έσπευσαν να ...εξαφανιστούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...