Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κρήτη: 750 παραβάσεις και 60 συλλήψεις μέσα σε ένα 24ωρο!


Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 188 αστυνομικοί, 61 οχήματα διατέθηκαν μόνο το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου για τους ελέγχους της "νύχτας" και όχι μόνο στην Κρήτη, οι οποίοι οδήγησαν σε 60 συλλήψεις και διαπίστωση 750 παραβάσεων!

Οι εξορμήσεις οργανώθηκαν, στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις του νησιού και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, τους αλλοδαπούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ζωοκλοπή, τη προστασία των ανηλίκων και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, διατέθηκαν 188 αστυνομικοί και 61 οχήματα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 1.054 οχήματα και προσήχθησαν 220 άτομα.

Στα αποτελέσματα των εξορμήσεων περιλαμβάνονται η βεβαίωση εξακοσίων επτακοσίων 750 παραβάσεων και η σύλληψη εξήντα 60 ατόμων.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...