Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Άδειασαν ... με την ησυχία τους το σπίτι καθηγητή της Ιατρικής


Το σπίτι ενός από τους πιο γνωστούς καθηγητές Ιατρικής του Ηρακλείου έβαλαν στο μάτι, άγνωστοι διαρρήκτες, που εκμεταλλευόμενοι την απουσία του καθηγητή και της συζύγου του σε κοινωνική εκδήλωση, "αλώνισαν" στο σπίτι τους, από όπου άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αλλά και ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 50 κιλών (!) με χρυσαφικά και λίρες της οικογένειας!

Το ζευγάρι που έλειπε από νωρίς από το σπίτι, διαπίστωσε τη διάρρηξη, τα ξημερώματα, όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Οι «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως με λοστό, μια μπαλκονόπορτα που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυτελούς μονοκατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι έχει συναγερμό, όμως οι ιδιοκτήτες ξέχασαν- άγνωστο γιατί- να τον ενεργοποιήσουν, ενώ δε διαθέτει κάμερες.

Πήραν το χρηματοκιβώτιο

Οι διαρρήκτες αλώνιζαν γι’ αρκετή ώρα στο σπίτι του γιατρού, ψάχνοντας ένα προς ένα τα δωμάτια. Ανοίγοντας την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας βρήκαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν βιδωμένο στον τοίχο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους κλέφτες να το ξεβιδώσουν και να το πάρουν μαζί τους. Το βάρους 50 κιλών χρηματοκιβώτιο περιείχε σύμφωνα με πληροφορίες κοσμήματα μεγάλης αξίας, χρυσές λίρες, αλλά και τα κλειδιά τριών πολυτελών οχημάτων τα οποία ανήκουν στην οικογένεια. Μάλιστα, ο φόβος όλων είναι μην βρουν τα οχήματα οι δράστες και τα κλέψουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες έκλεψαν και πιστωτικές κάρτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν τέλος πως οι κλέφτες έχουν κάνει ήδη ένα σημαντικό λάθος το οποίο έχει εντοπίσει η ασφάλεια Ηρακλείου και είναι πιθανόν το λάθος τους αυτό να αποκαλύψει και την ταυτότητά τους.



cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...