Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Έμεινε από βενζίνη και έκλεψε το αμάξι για να πάει στην αγαπημένη του


Για τα μάτια μιας γυναίκας άρπαξε το ξένο αυτοκίνητο χθες το απόγευμα από την περιοχή του Φόδελε ο νεαρός από τη Σύρο που στο τέλος σταμάτησε έπειτα από καταδίωξη και τραυματισμό επεισοδιακά στην περιοχή της...
λεωφόρου Παπαναστασίου στο Ηράκλειο σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νεαρός από την Ερμούπολη της Σύρου βρέθηκε στην περιοχή αυτή προκειμένου να δει μία κοπέλα, όπως υποστήριξε στις αρχές, το αυτοκίνητο του όμως τον άφησε από βενζίνη και τότε εκείνος στον πανικό του πάνω και θέλοντας να δει την αγαπημένη του θεώρησε ότι η λύση στο πρόβλημα του ήταν να κλέψει το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παρακείμενο πρατήριο με τα κλειδιά στη μίζα και τους ιδιοκτήτες του να πίνουν καφέ λίγα μέτρα παραπέρα. Ο νεαρός χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε στο ξένο αμάξι το έβαλε μπροστά και έφυγε ενώ πίσω του άρχισαν να τρέχουν οι ιδιοκτήτες με τους φίλους τους. Το κυνηγητό ήταν άγριο πάνω στον εθνικό δρόμο στο ρεύμα προς Ηράκλειο και η κατάληξη του ήταν στη λεωφόρο Παπαναστασίου. Εκεί ο νεαρός από τη Σύρο τράκαρε στο στηθαίο του δρόμου και έφυγε ο ένας τροχός του κλεμμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί, λένε οι πληροφορίες. Τότε εκείνος αναγκάστηκε να κατέβει από το αμάξι τραυματισμένος και αιμόφυρτος αλλά πάνω στην ώρα εμφανίστηκαν και οι ιδιοκτήτες του οχήματος που είναι γνωστοί , πάντως όχι για τους κομψούς τους τρόπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη μέση της οδού Παπαναστασίου οι σκηνές που αντίκρισαν οι περαστικοί ήταν απλά ...απερίγραπτες. Στο μεταξύ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο επίδοξος κλέφτης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ασφάλεια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του.

Αύριο αναμένεται να περάσει από αυτόφωρο για την κλοπή.



prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...