Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ηράκλειο: Θρήνος για το γνωστό κοσμηματοπώλη που έσβησε στο τροχαίο

Ο άτυχος Ηρακλειώτης, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο και στα Χανιά


Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 41χρονου κοσμηματοπώλη που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο χτες το πρωί όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Ο άτυχος Ηρακλειώτης, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο και στα Χανιά. Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν ότι ξεκίνησε από το Ηράκλειο με προορισμό τα Χανιά, προκειμένου να αλλάξει τον αδερφό του, ο οποίος εργαζόταν στην επιχείρηση στη δυτική Κρήτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς από τα στοιχεία που είχε συλλέξει μέχρι χθες η τροχαία, ο 41χρονος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες με προορισμό το Ηράκλειο. Μια εκτίμηση που κάνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι το όχημα του, ένα Honda Civic, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από το ψιλόβροχο, να πέρασε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...