Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Καστέλι Κισσάμου: Όπλα, χρήματα και ναρκωτικά στο σπίτι νεαρού

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν περίπου ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό δίκαννο με κομμένες κάννες και 400 φυσίγγια


Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε ένοπλες ληστείες εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων για ένα νεαρό που συνελήφθη για παράνομη κατοχή οπλισμού, αλλά και για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.


Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο σπίτι του 24χρονου στο Καστέλι Κισσάμου, βρέθηκαν περίπου ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, μαζί με ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό δίκαννο με κομμένες κάννες και 400 φυσίγγια. Η μετατροπή στο δίκαννο, κάνει τους αστυνομικούς να υποψιάζονται ότι ο κάτοχός του το χρησιμοποιούσε σε ληστείες.

Η υποψία αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκε και χρηματικό ποσό ύψους 3.000 ευρώ, χωρίς να αποκλείεται να προέρχεται από τη διακίνηση του χασίς. Σε βάρος του24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...