Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δεκάδες συλλήψεις... υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Ρέθυμνο και Χανιά

Επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν σε 22 συλλήψεις


 Οι παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων σε τουριστικές περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου, οδήγησαν σε συνολικά 22 συλλήψεις σε «σαφάρι» που πραγματοποιήθηκε χθες.

Αναλυτικά

Συνελήφθησαν, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, 9 άτομα, ηλικίας 24 έως 68 ετών καθώς δεν είχαν  άδεια λειτουργίας καταστημάτων από την αρμόδια αρχή και για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού, κατά περίπτωση.

Ανάλογη εξόρμηση έγινε και στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων και συνελήφθησαν 13 άτομα, ηλικίας από 19 έως και 48 ετών, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς των παραπάνω Υπηρεσιών κατά τις οποίους, βεβαιώθηκαν τριάντα 35 συνολικά παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας .

Ολοι οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα.

Πηγή: Cretalive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...