Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ως ... τη χωματερή έψαχναν τους «νταήδες» της παραλιακής - Πέντε άτομα συνελήφθησαν

Σάρωσαν τη νύχτα αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών την ευρύτερη περιοχή του Φόδελε και την περιοχή στην οποία η οικογένεια του 28χρονου πρωταγωνιστή της επεισοδιακής νύχτας του Σαββάτου  διατηρεί σπίτια και μέρος της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, προκειμένου να εντοπίσουν τους άνδρες που ξεσήκωσαν τη νύχτα, φθάνοντας στο σημείο - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - ακόμη και να χτυπήσουν αστυνομικό και να προκαλέσουν φθορές στο περιπολικό.

Οι αστυνομικοί δεν αναζητούσαν μόνο το στενό πυρήνα της οικογένειας, αλλά όλα τα πρόσωπα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στη φασαρία. Εντοπίστηκαν και προσήχθησαν συνολικά πέντε άτομα, στα οποία βρέθηκαν όπλα. Η αστυνομία ερευνά αν οι συγκεκριμένοι πέντε έλαβαν μέρος στο επεισόδιο στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ο 28χρονος που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.

Οι πέντε άνδρες, ηλικίας από 17 ως 47 ετών, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του 28χρονου, φέρονται να κατείχαν παράνομα: ο ένας ένα όπλο, δύο άτομα φυσίγγια και ένα όπλο κρότου λάμψης και δύο άτομα ακόμη δύο κάλυκες. Αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέως.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος υπεράσπισης των συλληφθέντων, Σπύρος Βρέντζος τονίζει ότι οι πέντε δεν εμπλέκονται και δεν είχαν καμία συμμετοχή στο περιστατικό του περασμένου Σαββάτου, εκτιμώντας ότι ουσιαστικά "πληρώνουν" τη συγγενική τους σχέση με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...