Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Ηράκλειο Κρήτης

19 πυροσβέστες και έξι οχήματα έσπευσαν στην περιοχή, εκκένωσαν το κτίριο και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά - Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα


Σε συναγερμό τέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία επί της οδού Μάχης Κρήτης 41.


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 19 πυροσβέστες και έξι οχήματα. Οι πυροσβέστες φορώντας αντιασφιξυογόνες μάσκες εκκένωσαν την πολυκατοικία από τους ενοίκους, αρκετοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τους πυκνούς καπνούς.

Την ίδια ώρα άλλοι πυροσβέστες προσπάθησαν να εντοπίσουν την εστία της φωτιάς και ασχολήθηκαν με την κατάσβεση, επιχείρηση η οποία παρά την μεγάλη δυσκολία που υπήρχε λόγω των καπνών, στέφθηκε από επιτυχία, καθώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον καυστήρα, ενώ την ακριβή αιτία θα διαπιστώσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.



Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...