Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Χανιά: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και εμπόδιζε τους πυροσβέστες να τη σβήσουν

Μέχρι και η συνδρομή της αστυνομίας ζητήθηκε σε περιστατικό πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στα Χανιά λόγω της "εμπρηστικής" συμπεριφοράς του γιου του ιδιοκτήτη της οικίας

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10 το πρωί κάτοικοι και περαστικοί από την οδό Νικολάου Σκουλά, είδαν καπνούς να ξεπηδούν από τον 1ο όροφο διώροφου κτιρίου, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ένας ηλικιωμένος άντρας και ο γιος του που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.


Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 πυροσβέστες όμως τα όσα ακολούθησαν ήταν μη αναμενόμενα.

Όπως αποκαλύφτηκε τη φωτιά είχε βάλει ο γιος του ηλικιωμένου ο οποίος εμπόδιζε τους πυροσβέστες να προχωρήσουν στο έργο της κατάσβεσης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και ύστερα από λίγη ώρα τελικά οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά και να "σώσουν" το σπίτι από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματος είναι σοβαρές όμως τουλάχιστον η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε όλο την οικία ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που ο μεσήλικας γιος του ιδιοκτήτη επέλεξε να προβεί σε εμπρησμό.

Έρευνες διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...